Nέος ιστότοπος : www.atomoedu.gr

22 Ιουν 2011

Παράταση προθεσμίας υποβολής των μηχανογραφικών ζητούν υποψήφιοι


Την παράταση της προθεσμίας υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, ζητούν πολλοί υποψήφιοι, καθώς, όπως λένε, δεν επαρκεί ο χρόνος να πάρουν την σημαντικότερη απόφαση της ζωής τους, ως τις 28 Ιουνίου.

Προς επίρρωσιν τους, αναφέρουν ότι δεν έχουν ακόμη καθορισθεί οι θέσεις στις στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές, δεν έχει εκδοθεί η προκήρυξη που είναι απαραίτητη από την αστυνομία, ενώ αναμένεται καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων στις πανελλήνιες εξετάσεις ξένων γλωσσών, λόγω της αποχής ορισμένων βαθμολογητών.
Ωστόσο δεν είναι λίγοι οι καθηγητές και οι υποψήφιοι που χαρακτηρίζουν ως "βήμα προόδου" τη νέα μορφή του μηχανογραφικού, που υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά, διευκολύνοντας τους υποψήφιους.
Παράλληλα, δεν έχει κατανοηθεί ακόμη-λένε οι καθηγητές- ότι έχουν καταργηθεί οι μετεγγραφές, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα σε οικογένειες, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Πάντως, οι υποψήφιοι -επισημαίνουν όλοι-πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των σχολών, που θα κάνουν. Οι περισσότεροι επιλέγουν σχολές, με γνώμονα και την οικονομική κρίση, προσδοκώντας γρηγορότερη επαγγελματική αποκατάστα

Δεν υπάρχουν σχόλια: